Ett land

Sitter och lyssnar på "Sparkar och slag" och tänker på Portugal. Det finns ett land så långt härifrån... Svenskarna är söta när de dragit på sig de gamla shortsen och linnet som inte använts sedan förra värmeböljan - när var nu den? 1999? - och visar upp sin ljushåriga bleka hud som snart har förvandlats till glansig barbiehud. Dennis sätter ändå exemplet. Han har legat på beachen varje dag den senaste veckan, för där finns babesen och det varma vattnet och solen, och han låter a-kassan sväva in på kontot. I Portugal är det där vardag. Oh vad fjärran det kändes när jag satt på hotellbalkongen den andra natten och tittade ut över Atlanten, mer fjärran än Santorini och Neapel. Portugal var Europas ände, en sista vacker utpost innan havet och spänningen tar över. Men ändå ett mål. Saknar...

Kommentarer:
Postat av: Terese

Låter härligt med Portugal när du skriver så. Du får ta med din kamera och visa lite bilder om det går. :)

Mamma och pappa fick i alla fall med sig 30 flak öl hem, tydligen. Jag frågade aldrig om vin, men det finns säkert "tillräckligt". Du lär få lite. :)

Låter mindre trevligt med ärtsoppan, eller vad det var den där tanten skulle äta, men tur i alla fall att du inte äcklas av allt det andra.

Hur mycket har du kvar på uppsatsen egentligen? Förstår precis det där med att hitta en himla massa andra saker att göra istället. Det är så jättejobbigt att sätta sig in i nåt sånt igen, särskilt när man har lov.

*kram*


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits