En idé

Häromkvällen fick jag en briljant idé för vad jag kan göra med min blogg. Just nu är min blogg bara en plats jag skriver på när något gör mig väldigt glad eller när något gör mig väldigt ledsen. Den är alltså subjektiv så det förslår, vilket inte motsvarar vad jag egentligen vill. Men nu har jag glömt bort idén och tappat motivationen. Igen.

Jag lovar att meddela er när min blogg får nystart, vänta er ett pressmeddelande någon gång runt år 2014.

I stället för att pilla med bloggen är det jobb och plugg som gäller. Inte så mycket plugg dock, bortsett från att gå på föreläsningar, eftersom jag läser en grammatikkurs nu. Kan de inte komma på något svårare än formella subjekt, diates och liknande fenomen? Typ en kurs för übergrammatiknördar med latinet i botten.

Vad gäller jobbet så rullar det på som vanligt, men nu har tjänstefördelningarna kommit igång igen vilket alltid innebär oro för en vikarie. Kort sagt så ser det inte speciellt ljust ut för mig. Kanske gör jag fel i att hänga upp så mycket vid att ha ett fast jobb - när jag bara har ett fast jobb så kan jag... flytta, slå mig ner, köpa ny tv, gå ner i vikt.. ungefär. De senaste dagarna har således varit ett enda stort försök att ändra inställning och bli lite mer Horatius. Carpe diem... Vivitur parvo bene...

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits